skip to Main Content

Met maar liefst vier rijen gokkasten hebben wij een autolist gemaakt, elke andere fruitautomaat wordt automatisch toegevoegd zodat al onze spelers meteen het nieuwste aanbod heeft. Een online gokkast heeft als voordeel dat hij door eenieder gespeeld kan worden, in tegenstelling tot in de gokhallen, waar de meeste gokautomaten al bezet zijn door de fanatiekste spelers die meerdere slots tegelijk bezetten. Hierdoor blijven alleen de minst interessantste gokmachines over. Een voordeel van een gokhal is wel dat je kunt zien hoeveel geld er in een gokkast wordt gegooid, waarop je kunt anticiperen door gelijk nadat een speler is vertrokken je kansen te wagen. Waarmee kan je betalen? Met Moneybookers Skrill, paysafecard, telefoon en ideal.

Een multiplayer van jewelste, de Multi-player speelt twee games.


big timer

Big Timer groot in daden en de

simply wild

drie rollen SimplyWild gok

multi player

meer spelen? Multi Player

twin player

Twin Player plezier voor twee
magic circle

MagicCircle een magisch

jackpot timer

geheel en Jackpot Timer

red hot active

Red Hot Active met actieve jack

randomrunner

potten en de RandomRunner

sweet16 player

een multi Sweet16 Player

Super joker

Nieuw is de SuperJoker en de

random flashback

RandomFlashback van 2012

Waarom fruitautomaten verslavend zijn

Normale mensen kennen hun grenzen, terwijl gokverslaafde deze steeds proberen te verleggen. Speel om het plezier en niet om je geld terug te winnen! Bepaal zelfstandig je inzet en wijk hier niet vanaf. Zo calculeer je je verliezen en kom je niet in de problemen. Naast deze fruits4real gokkasten hebben wij ook de fruitkings en jackpotslotty`s. Het aanbod van diverse aanmeldbonussen en triple action van aduard alsmede tips van overzicht.nl en een spelletjes overzicht, alle informatie cq info over pagina.nl die particuliere paysafecard houders en pay play of paypal kunnen gratis pacman spelletjes downloaden of gewoon online kiezen uit de beste en leukste kansspelen. Wat dacht je van break da bank again met een match bonus van 100%! Gratis video slots zoals de grand slam die je met sms kan opwaarderen net zoals de smiley van tanzoo die ook de bar7 en happy hour in zijn gelederen heeft. Tegenwoordig zijn speelautomaten vaak gebaseerd op stripfiguren. De eerste stripfiguren die vereeuwigd werden door gokkasten, kwamen uit de Marvel stripboeken, waardoor een nieuw genre van fruitautomaten werd geboren. De Marvel-fruitautomaten. Hierbij behoren speelautomaten met favorieten als Spiderman, Thor, The Incredible Hulk en vele anderen.
Enkele ervaringen van onze spelers
De Big Timer is een vette in zijn daden, en heeft geen gokfunctie, genoten prijzen worden meteen naar de winmeter gegooid vanwaar je voor de oplopende jackpot kunt spelen. Op dit moment stond hij op 448 credits, wat goed is voor 44 euro, let er wel op dat je met inzet 10 speelt anders krijg je gewoon 200 punten.
De drie rollen Simply Wild gokt lekker weg, dus 3 rollen onder en vier rollen boven, het geluid klinkt wel een beetje gedempt. Hier dus wel een kop-munt gokfunctie die bij de Bigtimer ontbrak en met een inzet 5,10,10 en 20, waarbij je bij inzet tien kunt kiezen uit 5 winlijnen, sterren WILD of tien winlijnen.
De Multi Player begint met een “what the fuck” of ligt dan aan onze oren? Een heel erg mooie gokkast die ook stereo klinkt, met inzetten tot 40 punten, twee aparte fruitautomaten met gespleten winbanken en zeker erg leuk om te spelen. 2x 3 rollen onder
Twin Player moet het niet alleen hebben van tweelingen, in tegenstelling tot de Multi player heeft deze fruitautomaat 2x 4 rollen boven en een inzet tot en met 80 credits!
Op de MagicCircle zit ook geen gamble functie, gewonnen credits worden meteen naar boven geplaatst en drie sterren starten de magische cirkel. Stop de cirkel door op stop te drukken in de cirkel zelf en niet met de startknop!.

Back To Top